NERF FORTNITE - GL ROCKET FIRING

Az első dob rakétavető, amely a FORTNITE játék alkotóival együttműködve készült.
további információ
NINCS RAKTÁRON
Záruka: 24 měsíců

Mások ezzel a tétellel együtt vásároltak még

Az első dob rakétavető, amely a FORTNITE játék alkotóival együttműködve készült.

Ez egy meglehetősen nagy pisztoly. A NERF FORTNITE - GL ROCKET FIRING egy dobrobbantó rakétákhoz. Ez a legelső ilyen típusú dobos rakétavető. A dobba 6 rakéta fér. A rakétákat elölről két lyukon keresztül töltik a dobba.

A fő alatt egy pumpáló töltőmechanizmus található, hasonlóan a sörétes puskákhoz. A kart meghúzva egy rakéta lő ki. A kart kifelé húzva a dob egy pozíciót elfordul, és azonnal elsüthető. Amikor egy játékos fel van töltve, így könnyedén kilőheti mind a hat rakétát, gyorsan egymás után.

A dob fölött van egy fogantyú a rakétavető szállítására, ezen pedig egy enyhén ferde taktikai sín található a taktikai kiegészítők számára.

A csomag tartalma:
  • NERF FORTNITE - GL
  • RAKETAKIÜZÉS
  • 6 rakéta
  • Utasítás

NERF FORTNITE kiadás
A NERF FORTNITE pisztolyok kiterjedt kiadása a népszerű FORTNITE játékra utal. A gyártó HASBRO együttműködést épített ki a FORTNITE játék készítőivel, melynek köszönhetően a játékosok a való világban is használhatják a FORTNITE játékból ismert pisztolyokat. A kiadás viszonylag széles, és mindenféle robbantót tartalmaz. Kézi egylövetű pisztolyok, kézi tárpisztolyok, elektromos, kis mikrolövések, de nagyméretű rakétapisztolyok is.

A sorozat termékeinek száma folyamatosan növekszik, és újabb hírek várhatók. Ez az egyik legnépszerűbb sorozat a NERF történetében.
Biztonsági figyelmeztetés: A NERF robbantók olyan lövedékeket lőnek ki, amelyek torkolati sebessége 50-100 FPS a robbantó típusától függően. Ezért játék közben védened kell a szemed! SOHA NE játsszon Nerfet megfelelő szemvédelem nélkül, mert a védetlen szemet eltaláló lövedékek súlyos szemsérülést vagy látásvesztést okozhatnak!

Ugyanabból a kategóriából

Tulajdonságok
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kell akkumulátor?: Nem
Lőszer típusa: Rakéták
Lövedék tartomány: 12 - 17 m
Megjelenés éve: 2020
Méret: Nagy
Numărul de muniții din pachet: 6 Ks
Típus: Kézikönyv
Töltelék módja: A dobhoz
Kategóriában következő
Ověřujeme pravost spotřebitelských recenzí. Recenze pochází pouze od zákazníků, kteří jsou registrováni, produkt zakoupili a u kterých je známá identita minimálně v rozsahu e-mailové adresy.
NERF FORTNITE - GL ROCKET FIRING | nerfmarket.hu
{"prihlaseny":0,"vikendy":"","jazyk":"67","povinne":"K\u00f6telez\u0151 kit\u00f6lteni","neopravnen":"Nem jogosult a k\u00edv\u00e1nt m\u0171velet v\u00e9grehajt\u00e1s\u00e1ra. Ellen\u0151rizze, hogy bejelentkez\u00e9se tov\u00e1bbra is akt\u00edv-e, \u00e9s kontroll\u00e1lja hozz\u00e1f\u00e9r\u00e9si jogait!","ok":"OK","storno":"Sztorn\u00f3","odstraneni":"Odstranit","nacitani":"Soubor se na\u010d\u00edt\u00e1, \u010dekejte pros\u00edm...","ano":"Igen","ne":"Nem","form_uspech":"A v\u00e1ltoztat\u00e1sok ment\u00e9se sikeres volt","form_neuspech":"A v\u00e1ltoz\u00e1sokat nem mentett\u00fck el. K\u00e9rj\u00fck, jav\u00edtsa ki a megjel\u00f6lt hib\u00e1kat, \u00e9s ism\u00e9telje meg a m\u0171veletet!","dalsi":"K\u00f6vetkez\u0151","hledat":"keres\u00e9s","odpocet_den":"zile","odpocet_hodina":"ore","odpocet_minuta":"minute","odpocet_sekunda":"sec","odpocet_konec":"Evenimentul sa terminat deja"}
https://www.nerfmarket.hu/
https://www.nerfmarket.hu/nerf-fortnite-gl-rocket-firing?h=&dalsi=0&idWebHomepage=
percen belül automatikusan kijelentkezik a rendszerből. Több időre van szüksége?
Hosszan tartó inaktivitás miatt automatikusan kijelentkezett a rendszerből.
Elfelejtette a jelszót?

Még nincs fiókod?

Regisztráció

Regisztrálni szeretnék!