NERF MEGA - MOTOSTRYKE

A NERF MEGA - MOTOSTRYKE egy félautomata géppisztoly MEGA dartsokhoz a MEGA sorozatból.
további információ
NINCS RAKTÁRON
Záruka: 24 měsíců

Ugyanabból a kategóriából

A NERF MEGA - MOTOSTRYKE egy félautomata géppisztoly MEGA dartsokhoz a MEGA sorozatból. Ez több szempontból is kivételes termék.

A gyártó, a Hasbro meghallotta a felhasználók hangját, és a Clip rendszerben elkészített egy buborékfóliát a kivehető tárak számára, nevezetesen a MEGA dartsot.

FÉLAUTOMATIZÁLÁS
A MOTOSTRYKE egy félautomata pisztoly. Ez azt jelenti, hogy a kioldó alatti egy gomb aktiválja a motort, és a ravasz minden egyes megnyomása egy nyilat lő ki. Működéséhez 4x C 1,5 V-os elem szükséges.

KLIP RENDSZER.
A MOTOSTRYKE egy veremrendszert használ a CLIP rendszeren 10 nyílra. A MEGA kiadásban teljesen egyedülálló, hogy van egy CLIP SYSTEM pisztoly. A játékosok már régóta kérik ezt a funkciót. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen a MEGA buborékfólián lévő CLIP nem kompatibilis a többi szabványos ELITE darts CLIP tárával. Ez a MEGA dartshoz való tárfajta, ezért nagyobb méretű, mint a klasszikus CLIP tárak Elite dartshoz.

Felszerelés
A MOTOSTRYKE-nek egy taktikai léce van a tetején. Úgy tervezték, hogy egy fogantyút is képezzen, amelyhez a buborékfólia tartható. A fő alatt kényelmes fogantyú található. A pisztoly nagyon masszív készlettel rendelkezik, ami a MOTOSTRYK fix része.

A csomag tartalma:
  • MEGA - MOTOSTRYKE
  • 10 MEGA nyilak
  • Tálca
  • Utasítás


MEGA sorozat

A MEGA sorozat egy speciális pisztolysorozat, amely egyedi lőszert használ - MEGA darts. Ezek kétszer nagyobbak, mint a klasszikus ELITE nyilak. Bár a MEGA pisztolyok nem kínálnak olyan modularitást és kiegészítőket, mint az ELITE, ez a sorozat nagyon népszerű.
Biztonsági figyelmeztetés: A NERF robbantók olyan lövedékeket lőnek ki, amelyek torkolati sebessége 50-100 FPS a robbantó típusától függően. Ezért játék közben védened kell a szemed! SOHA NE játsszon Nerfet megfelelő szemvédelem nélkül, mert a védetlen szemet eltaláló lövedékek súlyos szemsérülést vagy látásvesztést okozhatnak!
Tulajdonságok
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kell akkumulátor?: Igen
Lőszer típusa: MEGA nyilak
Lövedék tartomány: 16 - 22 m
Megjelenés éve: 2020
Méret: Nagy
Numărul de muniții din pachet: 10 Ks
Tartozékok mellékelve: 1x Zásobník na 10 šipek
Típus: Félautomata
Töltelék módja: A tálcákon (Clip System)
Méretek
Šířka: 81 cm
Kategóriában következő
Ověřujeme pravost spotřebitelských recenzí. Recenze pochází pouze od zákazníků, kteří jsou registrováni, produkt zakoupili a u kterých je známá identita minimálně v rozsahu e-mailové adresy.
NERF MEGA - MOTOSTRYKE | nerfmarket.hu
{"prihlaseny":0,"vikendy":"","jazyk":"67","povinne":"K\u00f6telez\u0151 kit\u00f6lteni","neopravnen":"Nem jogosult a k\u00edv\u00e1nt m\u0171velet v\u00e9grehajt\u00e1s\u00e1ra. Ellen\u0151rizze, hogy bejelentkez\u00e9se tov\u00e1bbra is akt\u00edv-e, \u00e9s kontroll\u00e1lja hozz\u00e1f\u00e9r\u00e9si jogait!","ok":"OK","storno":"Sztorn\u00f3","odstraneni":"Odstranit","nacitani":"Soubor se na\u010d\u00edt\u00e1, \u010dekejte pros\u00edm...","ano":"Igen","ne":"Nem","form_uspech":"A v\u00e1ltoztat\u00e1sok ment\u00e9se sikeres volt","form_neuspech":"A v\u00e1ltoz\u00e1sokat nem mentett\u00fck el. K\u00e9rj\u00fck, jav\u00edtsa ki a megjel\u00f6lt hib\u00e1kat, \u00e9s ism\u00e9telje meg a m\u0171veletet!","dalsi":"K\u00f6vetkez\u0151","hledat":"keres\u00e9s","odpocet_den":"zile","odpocet_hodina":"ore","odpocet_minuta":"minute","odpocet_sekunda":"sec","odpocet_konec":"Evenimentul sa terminat deja"}
https://www.nerfmarket.hu/
https://www.nerfmarket.hu/nerf-mega-motostryke?h=&dalsi=0&idWebHomepage=
percen belül automatikusan kijelentkezik a rendszerből. Több időre van szüksége?
Hosszan tartó inaktivitás miatt automatikusan kijelentkezett a rendszerből.
Elfelejtette a jelszót?

Még nincs fiókod?

Regisztráció

Regisztrálni szeretnék!