NERF ULTRA DORADO

A NERF ULTRA DORADO egy pisztoly a NERF ULTRA kiadásból.
további információ
RAKTÁRON 2 db
15 916,67 Ft

Mások ezzel a tétellel együtt vásároltak még

A NERF ULTRA DORADO egy pisztoly a NERF ULTRA kiadásból. Ez egy elektromos pisztoly, ami azt jelenti, hogy a ravasz alatti egy gombbal aktiválja a motort, majd a ravasz minden megnyomására egy nyíllövés hallható.

A NERF ULTRA DORADO a NERF ULTRA TWO-n alapul. Nagyobb teljesítmény és nagy megadott hatótávolság jellemzi (akár 36 méteres hatótávot ad meg a gyártó, de a valós hatótáv kisebb). 6 nyílves dobtárat használ. A pisztoly közvetlenül hátulról töltődik közvetlenül a dobba. A játékos így áttekintést kap arról, hogy mennyi lőszer van még betöltve, és mennyi lőtt. A fő feletti tartóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a fegyver kényelmes kézben tartását. A tartó felső része ezután egy taktikai rudat tartalmaz a tartozékok csatlakoztatásához. Ezen kívül több mint hat fogantyú található a tartalék darts számára. Ennek a pisztolynak egy rögzített része viszonylag masszív készlet.

Az új NERF ULTRA darts a pisztolyhoz tartozik. Ezek könnyű hab nyilak, amelyek feje továbbfejlesztett és a végén új forma. A nyilak végén szintező szárnyak vannak, amelyek a lövedék repülési útvonalát irányítják. Ez a fajta darts nagyobb fokú pontosságot és nagyobb hatótávot biztosít. Érdekes módon a nyilak sárga színűek.

Figyelem! A NERF ULTRA DORADO csak a NERF ULTRA nyilakkal működik. A csomagban alapkivitelben 12 ilyen nyíl található. Kiegészítő tartozékként további ULTRA ONE dartsokat vásárolhat e-shopunkban.

A pisztolyhoz 6 db 1,5 V-os AA elem szükséges (nem tartozék)!

A csomag tartalma:
  • NERF ULTRA DORADO
  • 12 nyílvessző NERF ULTRA
  • Utasítás


NERF ULTRA EDITION

A NERF ULTRA a darts pisztolyok prémium kiadása fehér-narancs és arany színben, egyedi ULTRA kivitelben. A kiadást viszonylag jó minőségű termékek, magas színvonalú kivitelezés jellemzi. A kiadás elektromos és kézi pisztolyokat is tartalmaz.

Ebben a kiadásban minden termék csak speciális ULTRA nyilakkal működik! Ezeknek a dartsoknak jobb aerodinamikai formájúak és jobb lövőtulajdonságokkal kell rendelkezniük. A nyilak nem kompatibilisek az ELITE nyilakkal, így az ELITE nyilak nem használhatók ULTRA pisztolyokban, és az ULTRA nyilak sem használhatók más NERF pisztolyokban.
Biztonsági figyelmeztetés: A NERF robbantók olyan lövedékeket lőnek ki, amelyek torkolati sebessége 50-100 FPS a robbantó típusától függően. Ezért játék közben védened kell a szemed! SOHA NE játsszon Nerfet megfelelő szemvédelem nélkül, mert a védetlen szemet eltaláló lövedékek súlyos szemsérülést vagy látásvesztést okozhatnak!

Ze stejné kategorie

Tulajdonságok
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kell akkumulátor?: Igen
Lőszer típusa: ULTRA nyilak
Lövedék tartomány: 25 m felett m
Megjelenés éve: 2020
Méret: Közepes
Numărul de muniții din pachet: 12 Ks
Típus: Félautomata
Töltelék módja: A dobhoz
Kategóriában következő
NERF ULTRA DORADO | nerfmarket.hu
{"prihlaseny":0,"vikendy":"","jazyk":"67","povinne":"K\u00f6telez\u0151 kit\u00f6lteni","neopravnen":"Nem jogosult a k\u00edv\u00e1nt m\u0171velet v\u00e9grehajt\u00e1s\u00e1ra. Ellen\u0151rizze, hogy bejelentkez\u00e9se tov\u00e1bbra is akt\u00edv-e, \u00e9s kontroll\u00e1lja hozz\u00e1f\u00e9r\u00e9si jogait!","ok":"OK","storno":"Sztorn\u00f3","odstraneni":"Odstranit","nacitani":"Soubor se na\u010d\u00edt\u00e1, \u010dekejte pros\u00edm...","ano":"Igen","ne":"Nem","form_uspech":"A v\u00e1ltoztat\u00e1sok ment\u00e9se sikeres volt","form_neuspech":"A v\u00e1ltoz\u00e1sokat nem mentett\u00fck el. K\u00e9rj\u00fck, jav\u00edtsa ki a megjel\u00f6lt hib\u00e1kat, \u00e9s ism\u00e9telje meg a m\u0171veletet!","dalsi":"K\u00f6vetkez\u0151","hledat":"keres\u00e9s","odpocet_den":"zile","odpocet_hodina":"ore","odpocet_minuta":"minute","odpocet_sekunda":"sec","odpocet_konec":"Evenimentul sa terminat deja"}
https://www.nerfmarket.hu/
https://www.nerfmarket.hu/nerf-ultra-dorado?h=&dalsi=0&idWebHomepage=
percen belül automatikusan kijelentkezik a rendszerből. Több időre van szüksége?
Hosszan tartó inaktivitás miatt automatikusan kijelentkezett a rendszerből.
Elfelejtette a jelszót?

Még nincs fiókod?

Regisztráció

Regisztrálni szeretnék!