NERF ULTRA ONE

A NERF ULTRA ONE egy blaster az új kiadásból és NERF ULTRA színekben.
további információ
NINCS RAKTÁRON
Záruka: 24 měsíců, Výrobce / značka: Hasbro

Mások ezzel a tétellel együtt vásároltak még

A NERF ULTRA ONE egy blaster az új kiadásból és NERF ULTRA színekben.

Ez a termék az ULTRA ONE kiadás zászlóshajója. Ez egy robusztus motoros automata géppisztoly egy új típusú speciális darts NERF ULTRA számára. Nagy teljesítmény jellemzi, mind a ritmus, mind a nagy hatótávolság (a gyártó legfeljebb 25 méteres hatótávot közöl). Egy dobtárat használ 25 nyílhoz. A gyors újratöltés érdekében tartalék darts mindkét oldalon elhelyezhető a készletben.

A termékekhez új, NERF ULTRA névre keresztelt dartsokat szállítunk. Ezek könnyű hab nyilak, amelyek feje továbbfejlesztett, és a végén új forma (a nyilak végén szintező szárnyak vezetik a lövedék repülési útvonalát). Ez a fajta darts nagyobb fokú pontosságot és nagyobb hatótávot biztosít.

Figyelem! A NERF ULTRA ONE csak a NERF ULTRA nyilakkal működik. A csomagban alapkivitelben 25 ilyen nyíl található. Kiegészítő tartozékként további ULTRA ONE dartsokat vásárolhat e-shopunkban.

A csomag tartalma:
NERF ULTRA ONE
25 nyílvessző NERF ULTRA
Utasítás

NERF ULTRA EDITION

A NERF ULTRA a darts pisztolyok prémium kiadása fehér-narancs és arany színben, egyedi ULTRA kivitelben. A kiadást viszonylag jó minőségű termékek, magas színvonalú kivitelezés jellemzi. A kiadás elektromos és kézi pisztolyokat is tartalmaz.

Ebben a kiadásban minden termék csak speciális ULTRA nyilakkal működik! Ezeknek a dartsoknak jobb aerodinamikai formájúak és jobb lövőtulajdonságokkal kell rendelkezniük. A nyilak nem kompatibilisek az ELITE nyilakkal, így az ELITE nyilak nem használhatók ULTRA pisztolyokban, és az ULTRA nyilak sem használhatók más NERF pisztolyokban.
Biztonsági figyelmeztetés: A NERF robbantók olyan lövedékeket lőnek ki, amelyek torkolati sebessége 50-100 FPS a robbantó típusától függően. Ezért játék közben védened kell a szemed! SOHA NE játsszon Nerfet megfelelő szemvédelem nélkül, mert a védetlen szemet eltaláló lövedékek súlyos szemsérülést vagy látásvesztést okozhatnak!

Ugyanabból a kategóriából

Minősítésünk
Megbízhatóság:
Tulajdonságok
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kell akkumulátor?: Igen
Lövedék tartomány: 25 m felett m
Megjelenés éve: 2020
Méret: Nagy
Numărul de muniții din pachet: 25 Ks
Típus: Automatikusan
Töltelék módja: A dobhoz
Kategóriában következő
Ověřujeme pravost spotřebitelských recenzí. Recenze pochází pouze od zákazníků, kteří jsou registrováni, produkt zakoupili a u kterých je známá identita minimálně v rozsahu e-mailové adresy.
NERF ULTRA ONE | nerfmarket.hu
{"prihlaseny":0,"vikendy":"","jazyk":"67","povinne":"K\u00f6telez\u0151 kit\u00f6lteni","neopravnen":"Nem jogosult a k\u00edv\u00e1nt m\u0171velet v\u00e9grehajt\u00e1s\u00e1ra. Ellen\u0151rizze, hogy bejelentkez\u00e9se tov\u00e1bbra is akt\u00edv-e, \u00e9s kontroll\u00e1lja hozz\u00e1f\u00e9r\u00e9si jogait!","ok":"OK","storno":"Sztorn\u00f3","odstraneni":"Odstranit","nacitani":"Soubor se na\u010d\u00edt\u00e1, \u010dekejte pros\u00edm...","ano":"Igen","ne":"Nem","form_uspech":"A v\u00e1ltoztat\u00e1sok ment\u00e9se sikeres volt","form_neuspech":"A v\u00e1ltoz\u00e1sokat nem mentett\u00fck el. K\u00e9rj\u00fck, jav\u00edtsa ki a megjel\u00f6lt hib\u00e1kat, \u00e9s ism\u00e9telje meg a m\u0171veletet!","dalsi":"K\u00f6vetkez\u0151","hledat":"keres\u00e9s","odpocet_den":"zile","odpocet_hodina":"ore","odpocet_minuta":"minute","odpocet_sekunda":"sec","odpocet_konec":"Evenimentul sa terminat deja"}
https://www.nerfmarket.hu/
https://www.nerfmarket.hu/nerf-ultra-one?h=&dalsi=0&idWebHomepage=
percen belül automatikusan kijelentkezik a rendszerből. Több időre van szüksége?
Hosszan tartó inaktivitás miatt automatikusan kijelentkezett a rendszerből.
Elfelejtette a jelszót?

Még nincs fiókod?

Regisztráció

Regisztrálni szeretnék!