Nastavení soukromí
Náš web potřebuje pro svou správnou funkci soubory cookies, které využívá k technickým a analytickým účelům. Souhlasíte s jejich použitím?

NERF ULTRA SPEED

A NERF ULTRA SPEED egy blaster a NERF ULTRA kiadásból. Ez egy nagyobb NERF ULTRA motoros, teljesen automatikus dart szóró.
további információ
RAKTÁRON 1 db
Záruka: 24 měsíců, Výrobce / značka: Hasbro
A NERF ULTRA SPEED egy blaster a NERF ULTRA kiadásból. Ez egy nagyobb NERF ULTRA motoros, teljesen automatikus dart szóró.

Integrált masszív raktárral rendelkezik. A felső részben egy taktikai rúd található. Az állomány alatt van egy hely a csomag részét képező tartalék tár elhelyezésére (a csomag tehát 2 db tárat tartalmaz, egyenként 12 db nyílra).

Ez egy teljesen automatikus elektromos robbantó. Ez azt jelenti, hogy a működéséhez elemekre van szükség - 6x 1,5 V típusú C. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

Ennek a robbantónak az előnye a gyors tűzlépés. A gyártó 7 nyíl/másodperc lövési sebességet jelez, ami igazán szolid érték.

A szállítás 24 db NERF ULTRA ACCUSTRIKE dartsot tartalmaz. Figyelem! A NERF ULTRA SPEED blaster csak NERF ULTRA és NERF ULTRA ACUSTRIKE dartsokkal működik. A csomag 24 db NERF ULTRA ACCUSTRIKE dartsot tartalmaz. Kiegészítő tartozékként további ULTRA dartsokat vásárolhat e-shopunkban. Ez a blaster nem működik a klasszikus NERF ELITE dartsokkal!!!!


A csomag tartalma:
  • Blaster- NERF ULTRA SPEED
  • 24 db NERF ULTRA ACCUSTRIKE darts
  • 2x NERF ULTRA tár 12 dartshoz
  • Utasítás


NERF ULTRA EDITION

A NERF ULTRA a darts pisztolyok prémium kiadása fehér-narancs és arany színben, egyedi ULTRA kivitelben. A kiadást viszonylag jó minőségű termékek, magas színvonalú kivitelezés jellemzi. A kiadás elektromos és kézi pisztolyokat is tartalmaz.

Ebben a kiadásban minden termék csak speciális ULTRA nyilakkal működik! Ezeknek a dartsoknak jobb aerodinamikai formájúak és jobb lövőtulajdonságokkal kell rendelkezniük. A nyilak nem kompatibilisek az ELITE nyilakkal, így az ELITE nyilak nem használhatók ULTRA pisztolyokban, és az ULTRA nyilak sem használhatók más NERF pisztolyokban.
Biztonsági figyelmeztetés: A NERF robbantók olyan lövedékeket lőnek ki, amelyek torkolati sebessége 50-100 FPS a robbantó típusától függően. Ezért játék közben védened kell a szemed! SOHA NE játsszon Nerfet megfelelő szemvédelem nélkül, mert a védetlen szemet eltaláló lövedékek súlyos szemsérülést vagy látásvesztést okozhatnak!
Tulajdonságok
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kell akkumulátor?: Igen
Lőszer típusa: ULTRA nyilak
Lövedék tartomány: 25 m felett m
Megjelenés éve: 2022
Méret: Nagy
Numărul de muniții din pachet: 24 Ks
Tartozékok mellékelve: 2x Zásobník na 12 šipek
Típus: Automatikusan
Töltelék módja: A tálcákon (Clip System)
Méretek
Délka: 65 cm
Šířka: 7 cm
Výška: 28 cm
Kategóriában következő
Ověřujeme pravost spotřebitelských recenzí. Recenze pochází pouze od zákazníků, kteří jsou registrováni a u kterých je známá identita minimálně v rozsahu e-mailové adresy.
NERF ULTRA SPEED | nerfmarket.hu
{"prihlaseny":0,"vikendy":"","jazyk":"67","povinne":"K\u00f6telez\u0151 kit\u00f6lteni","neopravnen":"Nem jogosult a k\u00edv\u00e1nt m\u0171velet v\u00e9grehajt\u00e1s\u00e1ra. Ellen\u0151rizze, hogy bejelentkez\u00e9se tov\u00e1bbra is akt\u00edv-e, \u00e9s kontroll\u00e1lja hozz\u00e1f\u00e9r\u00e9si jogait!","ok":"OK","storno":"Sztorn\u00f3","odstraneni":"Odstranit","nacitani":"Soubor se na\u010d\u00edt\u00e1, \u010dekejte pros\u00edm...","ano":"Igen","ne":"Nem","form_uspech":"A v\u00e1ltoztat\u00e1sok ment\u00e9se sikeres volt","form_neuspech":"A v\u00e1ltoz\u00e1sokat nem mentett\u00fck el. K\u00e9rj\u00fck, jav\u00edtsa ki a megjel\u00f6lt hib\u00e1kat, \u00e9s ism\u00e9telje meg a m\u0171veletet!","dalsi":"K\u00f6vetkez\u0151","hledat":"keres\u00e9s","odpocet_den":"zile","odpocet_hodina":"ore","odpocet_minuta":"minute","odpocet_sekunda":"sec","odpocet_konec":"Evenimentul sa terminat deja"}
https://www.nerfmarket.hu/
https://www.nerfmarket.hu/nerf-ultra-speed?h=&dalsi=0&idWebHomepage=
percen belül automatikusan kijelentkezik a rendszerből. Több időre van szüksége?
Hosszan tartó inaktivitás miatt automatikusan kijelentkezett a rendszerből.
Elfelejtette a jelszót?

Még nincs fiókod?

Regisztráció

Regisztrálni szeretnék!