NERF ULTRA TWO

A NERF ULTRA TWO egy pisztoly a NERF ULTRA kiadásból.
további információ
RAKTÁRON > 10 db
Záruka: 24 měsíců

Mások ezzel a tétellel együtt vásároltak még

A NERF ULTRA TWO egy pisztoly a NERF ULTRA kiadásból.

Ez egy NERF ULTRA darts pisztoly. Ez egy motoros pisztoly, azaz egy gombbal aktiválod a motort, majd a ravaszt minden egyes megnyomására elsüt egy nyíl.

Ezt a kompakt pisztolyt nagy teljesítmény jellemzi, mind a ritmus, mind a nagy hatótávolság (a gyártó 25 méteres hatótávolságot ír elő). 6 nyílves dobtárat használ. Hátulról közvetlenül a dobba töltődik. A játékos így áttekintést kap arról, hogy mennyi lőszer van még betöltve, és mennyi lőtt.

Az új NERF ULTRA darts a pisztolyhoz tartozik. Ezek könnyű hab nyilak, amelyek feje továbbfejlesztett, és a végén új forma (a nyilak végén szintező szárnyak vezetik a lövedék repülési útvonalát). Ez a fajta darts nagyobb fokú pontosságot és nagyobb hatótávot biztosít.

Figyelem! A NERF ULTRA TWO csak a NERF ULTRA nyilakkal működik. A csomagban alapkivitelben 6 ilyen nyíl található. Kiegészítő tartozékként további ULTRA ONE dartsokat vásárolhat e-shopunkban.

A termékhez 6 db 1,5V AA elem szükséges - nem tartozék!

A csomag tartalma:
NERF ULTRA TWO
6 nyíl NERF ULTRA
Utasítás

NERF ULTRA EDITION

A NERF ULTRA a darts pisztolyok prémium kiadása fehér-narancs és arany színben, egyedi ULTRA kivitelben. A kiadást viszonylag jó minőségű termékek, magas színvonalú kivitelezés jellemzi. A kiadás elektromos és kézi pisztolyokat is tartalmaz.

Ebben a kiadásban minden termék csak speciális ULTRA nyilakkal működik! Ezeknek a dartsoknak jobb aerodinamikai formájúak és jobb lövőtulajdonságokkal kell rendelkezniük. A nyilak nem kompatibilisek az ELITE nyilakkal, így az ELITE nyilak nem használhatók ULTRA pisztolyokban, és az ULTRA nyilak sem használhatók más NERF pisztolyokban.
Biztonsági figyelmeztetés: A NERF robbantók olyan lövedékeket lőnek ki, amelyek torkolati sebessége 50-100 FPS a robbantó típusától függően. Ezért játék közben védened kell a szemed! SOHA NE játsszon Nerfet megfelelő szemvédelem nélkül, mert a védetlen szemet eltaláló lövedékek súlyos szemsérülést vagy látásvesztést okozhatnak!

Ugyanabból a kategóriából

Tulajdonságok
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kell akkumulátor?: Igen
Lőszer típusa: ULTRA nyilak
Megjelenés éve: 2020
Méret: Közepes
Numărul de muniții din pachet: 6 Ks
Típus: Félautomata
Töltelék módja: A dobhoz
Kategóriában következő
Ověřujeme pravost spotřebitelských recenzí. Recenze pochází pouze od zákazníků, kteří jsou registrováni, produkt zakoupili a u kterých je známá identita minimálně v rozsahu e-mailové adresy.
NERF ULTRA TWO | nerfmarket.hu
{"prihlaseny":0,"vikendy":"","jazyk":"67","povinne":"K\u00f6telez\u0151 kit\u00f6lteni","neopravnen":"Nem jogosult a k\u00edv\u00e1nt m\u0171velet v\u00e9grehajt\u00e1s\u00e1ra. Ellen\u0151rizze, hogy bejelentkez\u00e9se tov\u00e1bbra is akt\u00edv-e, \u00e9s kontroll\u00e1lja hozz\u00e1f\u00e9r\u00e9si jogait!","ok":"OK","storno":"Sztorn\u00f3","odstraneni":"Odstranit","nacitani":"Soubor se na\u010d\u00edt\u00e1, \u010dekejte pros\u00edm...","ano":"Igen","ne":"Nem","form_uspech":"A v\u00e1ltoztat\u00e1sok ment\u00e9se sikeres volt","form_neuspech":"A v\u00e1ltoz\u00e1sokat nem mentett\u00fck el. K\u00e9rj\u00fck, jav\u00edtsa ki a megjel\u00f6lt hib\u00e1kat, \u00e9s ism\u00e9telje meg a m\u0171veletet!","dalsi":"K\u00f6vetkez\u0151","hledat":"keres\u00e9s","odpocet_den":"zile","odpocet_hodina":"ore","odpocet_minuta":"minute","odpocet_sekunda":"sec","odpocet_konec":"Evenimentul sa terminat deja"}
https://www.nerfmarket.hu/
https://www.nerfmarket.hu/nerf-ultra-two?h=&dalsi=0&idWebHomepage=
percen belül automatikusan kijelentkezik a rendszerből. Több időre van szüksége?
Hosszan tartó inaktivitás miatt automatikusan kijelentkezett a rendszerből.
Elfelejtette a jelszót?

Még nincs fiókod?

Regisztráció

Regisztrálni szeretnék!